Meilės namai

Konkurso “Tendencijos” nugalėtojas kategorijoje “Publikos numylėtinis”

Interjero dizainerė Kristina Grybaitė - Rajunčienė.

Interjero fotografas Leonas Garbačauskas.

2015 m.                                                                                                                                                 Interjero nuotraukas galite rasti puslapio apačioje

Tobula ir tiek, šviesus, mielas kupinas meilės buto interjeras. Jame bus kuriamos  tik gražios ir laimingos gyvenimiškos istorijos, pagardintos cinamonu ir čili pipiriukais.

78 kvadratinių metrų, trijų kambarių buto interjerą kristalai padaro  šviesesnį, prabangesnį, įdomesnį. Dažyti baldai tiek svetainėje, tiek miegamajame tiek ir vonioje papuošti įmantriomis formonis, puikiai dera su kristalais. Toks interjeras turi būti puošiamas saikingai, norint atskleisti baldų subtilumą, grožį. Nes Swarovski kristalai tampa netikėtu akcentu itin patraukiančiu dėmesį. Puošti kristalais ypač tinka baldus su medžiaginiais, odiniais apmušalais, giliomis įsiuvomis ir klostėmis. Kristalai suteikia baldams ir visiems namams ypatingą prabangos,elegancijos ir lengvumo pojūtį. Drąsus požiūris leido mums  šiame interjere panaudoti netgi plyteles puoštas šiais unikaliais stiklo gaminiais. Kristalai toliau atsikartojo baldų, durų rankenų puošyboje. Įprastai Swarovski kristalus naudojame šviestuvų puošyboje, bet šį kartą pabuvome nekuklūs ir subtiliai vedėme jų temą visame jaukiame ir šviesiame buto interjere.

Unikali rankų darbo, tik  šiems namams pagaminta lova irgi papuošta Swarovski kristalais-kuriai šie originalūs ir kokybiški krištolo gaminiai suteikia neapsakomą, nekasdienišką įspūdį. Išskirtinių formų grakščios spintelės harmoningai gera su lova. Ar atkreipėte dėmesį į juodą lovos ir spintelių patiną? Itin sudėtingas ir kruopštumo reikalaujantis darbas… Romantiškumo ir nekasdieniškumo įspūdį sustiprina dailininko sukurti ir nutapyti lengvi gėlių motyvai, specialūs ir mieli sienų užrašai, speciali dekoravimo technika panaudota sienų dekorui. Itin maža miegamojo erdvė kėlė didelių diskusijų, nes buvo skaičiuojami net milimetrai. To pasekoje miegamojo sprendimai tapo nenuobodūs, jame atsirado niša su užslėptu apšvietimu, kuris puikiai pasiteisino.

Jaukiai amosferai sukurti galima kristalais puošti gėles, ne tik žvakides, bet ir paprasčiausias žvakes.Kristalų dėka atgis viskas prie ko prisiliesite-vazos, vazonai, mažytės pagalvėles ar stalinė lempa miegamajame. Taigi jau nenuostabu kad ir šviestuvai miegamajame irgi su kristalais. Bet viskas čia subtilu, skoninga!

Išsirtinimu šiam buto interjerui suteikia ir sienų dekoras-tai puiki medžiaga tiems kas nemėgsta lygaus sienų dažymo. Ji kaip šerkšnas apgaubia sienas, jas padaro malonias, aksomines ir be galo praktiškas, nes nebaisu tokias sienas ištepti ar pavalyti.

Prie viso interjero priderinome juodus jungiklių apvadėlius, juodas plyteles, kurios inkrustuotos kristalais. Star Galaxy granito stalviršis vainikavo visą juodos spalvos panaudojimą. Asmeniškai man vienas iš gražiausių granito akmenų-tai Star Galaxy.Granito išskirtinės savybės, tokios kaip ilgaamžiškumas ir patvarumas, leidžia šį akmenį naudoti ne tik vidaus apdailai. Granitas yra atsparus braižymui ir karščiui, todėl idealiai tinka virtuvės stalviršiams. Granitinis stalviršis atsparus bakterijoms, maistinėms rūgštims (citrinos rūgščiai, actui), kavai, arbatai, vynui ir kitiems alkoholiniams gėrimams.


Krepšelis

Krepšelis tuščias.