Hello Afrika

Išskirtinis, ryškus buto interjeras Vilniuje. 

Interjero dizainerė Kristina Grybaitė - Rajunčienė.

Interjero fotografė Gerda Baltrūnaitė (InteriorShot)

Interjerą puošia dailininkės „Viskė“, specialiai šiam interjerui nutapyti, kūriniai.

2021 m.                                                                                                                                                 Interjero nuotraukas galite rasti puslapio apačioje

Išmylėtas, išjaustas, egzotiškų kelionių įkvėptas interjeras, kurį dedikuoju Keliautojui. Žmogui, kuris smalsus, kūrybingas, degantis aistra keliauti ir noru pažinti mus supantį pasaulį. Keliautojui, kurio empatija, patyrimai ir požiūris keičia pasaulį, daro jį geresniu, šviesesniu ir draugiškesniu aplinkai/ekologiškesniu.

Sodrios spalvos dar labiau išryškėja kontrastuodamas ir persipindamas su lengvai jaučiamu glamūro prieskoniu. Tai tarsi nematomas parašas!

Afrika didinga, spalvinga, talentinga ir paslaptinga. Šį kartą Afrika net gi šiek tiek „grybaitiška“. Tai pastebėti galima iš aksomo tekstūrų ir dekoro gausos.

Taigi kviečiame užsiplikinti puodelį Matės arbatos, užsikurti kalijaną ir leistis po egzotiškus kelionių prisiminimus. Lai neblėsta atmintyje maudynės mėnesienoje – tai bus galima patirti kas dieną duše! Čia - Lietuvoje!

Antrasis miegamasis pavirto į darbo -kūrybos erdvę. Kūrybos erdvė sukurta lengviems ir įkvepiantiems projektams. Covid-19 suvaržė ne tik pažintis su pasauliu ar daugelio mylima Afrika, bet ir perkėlė mūsų darbo vietas į eksprontu susikurtus namų biurus. Taigi šiame bute yra erdvės ir ilsėtis ir dirbti.

Keliautojas ne kelionių metu patogiai pailsės kokybiškoje miegamojo erdvėje. Kaip ir visame bute, taip ir čia, miegamajame, ypač didelį dėmesį skyrėme spalvoms ir... ne lovai, bet patogiam čiužiniui.

Jau įžengus į šį būstą jaučiama egzotiška nuotaika: samanos, ryškios spalvos ir specialiai šiam interjerui nutapyti paveikslai sudeda paskutinius akcentus „Hello Afrika!“ interjero  paletėje.


Krepšelis

Krepšelis tuščias.