D Dress

„D Dress“ vestuvinių suknelių salonas Kaune

Interjero dizainerė  – Kristina Grybaitė

2019 m.                                                                                                                                                                                               Interjero nuotraukas galite rasti puslapio apačioje


Vestuvinių suknelių interjeras Kaune, Kęstučio gatvėje. Šioje vietoje buvo senieji kazino namai. Patalpos išties dėkingos, aukštos, eina per du aukštus. Jose, žinoma, yra ir laiptai vedantys į antrą aukštą. Manau, tai didelis privalumas vestuvinių suknelių salone, nes galime šiek tiek išskaidyti erdves. Pamačius patalpas neliko abejonių, kad tai tikrai gera, dėkinga erdvė tokiai veiklai.

Interjero stiliaus paieškos.

Šiai klientei kuriu jau antrą saloną. Taigi norėjosi sukurti tokį saloną, kad atspindėtų pačią šeimininkę. Tai stiprus, galingas, prabangus, tvirtas salonas, nes ir užsakovė yra labai išskirtinė asmenybė, žinanti ko nori. Interjeras priderintas prie užsakovės. Vienintelis pageidavimas interjerui, kad būtų įvesta spalvos tokios kaip vizitinė kortelė. Todėl ruda spalva čia yra ne atsitiktinai, ji priderinta prie bendros veiklos koncepcijos.

Visas kūrimas prasidėjo nuo zonavimo. Kaip jau minėjau, kuriau ne pirmą saloną, todėl norėjosi, kad atėjus pasitiktų įspūdinga erdvė. Čia mums labai pagelbėje jau esantys – ištaigingi laiptai. Tiesiog užsimerkus matau kaip lyg per filmus šiais laiptais nusileidžia nuotaka su įspūdinga suknele. Ir netgi fotosesijoms labai gera vieta! Didžiulė siena, šalia laiptų, puikiai išnaudota panaudojant logotipus.

Pirmame aukšte yra klientų priėmimo zona, kur galima tiesiog pavartyti katalogus. Tai pat numatyta vieta televizoriui, kuriame gali suktis naujausių suknelių kolekcijų nuotraukos. O vos už keleto žingsnių galime jau ne tik nuotraukose, bet ir gyvai apžiūrinėti, pasimatuoti, demonstruoti sukneles. Vitrinose stovi po manekeną, kad  atkreiptų dėmesį iš gatvės.

Apšvietimas, pakyla – viskas yra numatyta. Kadangi tai yra išskirtinių ir prabangių vestuvinių suknelių salonas, norėjosi solidumo ir reprezentatyvumo. Todėl pasirinkti auksiniai akcentai. Kaip, kad kolonų viršutinės detalės ar šalia esanti skulptūra.

Užkilus į antrą aukštą taip pat turime matavimosi erdvę. Šiame salone vienu metu gali sukneles rinktis ir matuotis net dvi būsimos nuotakos ir netrukdyti viena kitai.

Visas interjeras tarsi pats kalba už save. Čia žaidžia kristinosinterjerai.lt interjerams būdingi sprendimai tokie kaip: rombiniai veidrodžiai, kolonos ir kiti klasikiniai, prabangūs sprendimai. Saloną taip pat puoš kalvio darbo turėklai ir rankų darbo baldai.

Antrame aukšte iš esmės yra jau saugesnė erdvė į kurią nebebus einama tiesiai iš gatvės, nuspręsta iškloti raudoną kiliminę dangą. Raudona spalva yra šventės, prabangos pojūtis. Todėl jau kylant laiptais ši kiliminė danga ir pradeda įsilieti į interjerą.

Vestuvės - nuostabiausia gyvenimo šventė! Ypač moters gyvenime. Kuriant šį interjerą norisi, kad vestuvinių suknelių salonas „D Dress“ atneštų būsimoms nuotakoms daug džiaugsmo akimirkų, apsuptų šiltomis draugių šypsenomis ir svarbiausia leistų pasijausti tikra karaliene apsuktai elegancijos ir puošnių suknelių.

Krepšelis

Krepšelis tuščias.