Interjeras Auksiniai sapnai

Namo interjeras Kaune.

Interjero dizainerė - Kristina Grybaitė

2020 m.

Klasikinis interjero dizainas dėl savo elegancijos, patvarumo bei ilgaamžiškumo turi nemažą ištikimų gerbėjų ratą, tarp kurių eilėje rikiuojasi ir  mūsų #kristinosinterjerai komanda. Tačiau šiuolaikiniam žmogui, kuris vertina minimalumą, šis stilius gali pasirodyti pernelyg prabangus arba nefunkcionalus. Nors gerai susimąsčius supranti, kad visos mados praeina, o KLASIKA visuomet lieka KLASIKA.

Jau kurį laiką nesidalinome klasikiniu interjeru. Ir dar tokiu elegantišku, puošniu!
Žinoma, interjeras dar tik pačioje pradinėje kūrimo stadijoje, tačiau kviečiu pasivaikščioti po naujo mūsų projekto prabangią bendrąją erdvę, kurios vieni svarbiausių interjero akcentų – antikinių kolonų motyvai balduose, gėlių raštai audiniuose ir dekore, ir tviskantys kristalai šviesaus klasikinio interjero fone.
Klasikiniai, rankų darbo baldai puošti drožiniais įkūnija rafinuotumą, o tai leidžia sukurti efektingesnį interjerą. Todėl šviesi svetainės ir valgomojo zona tapo puikia vieta susirinkti šeimos nariams, kad kiekvienas prisėdimas prie valgomojo stalo su šeima ar draugais, taptų nedidele švente.
Svetainės erdvėje taip pat dominuoja natūralių spalvų gama ir gėlių, raštų motyvai. 
Taip pat bendroje erdvėje atsiranda kontrastingų išsiskiriančių interjero detalių kaip, kad sieninėje spintoje, skiriančioje virtuvės ir svetainės erdves, įmontuotas didžiulis akvariumas. Be to, klasikiniuose interjeruose labai mėgstamos gėlės pamerktos į vazas (tiek gyvos, tiek džiovintos). Toks akcentas interjerui suteikia elegancijos ir moteriškumo jausmą.
Galiausiai visą bendrąją erdvę apjungia dailios natūralios medienos parketlentės įrėmintos marmuro plytelėmis.

Krepšelis

Krepšelis tuščias.